Sista dagen på månaden

Idag har jag varit hos kuratorn och då passade mamma Kotten till mig. Tack så mkt mamma<3

Ska ringa till tandläkaren idag och kolla vad det skulle kosta och göra något åt min helvetes tand som är på väg upp. Men den växer fel så de blir att den växer nästan på den andra hörn tanden. Och det kan man sammanfatta med ett ord: AJ!

Tror jag ska lägga mig och sova en stund, kanske det inte gör så ont efter åt.

Ha de bra så länge!

Sassy

En mysig kväll<3

Nu är det äntligen kväll och vi tänker spendera den på följade sätt; Ligga och mysa i soffan och kolla på någon bra kärleks film och efter den ska vi lägga oss i sängen och sova. För vi ska upp tidigt imorgon.

Min älskling är just nu ute med Kotten, så då passar jag på att skriva det sista inlägget för dagen=P

Imorgon ska jag till min kurator för första gången sen i Juni månad och då ska min mamma passa Kotten en stund=) sen vet jag inte vad vi mer ska göra. Vi tar det som de kommer.

Nu ska jag krypa upp i soffan och invänta filmen!

Ha en bra kväll!

God Natt!



Sassy

5 månader<3

Idag firar jag och min älskling 5 månader=) det känns helt underbart<3

Jag har tränat Kotten lite idag, och han börjar lära sig att söka och ligga ner då man säger det till han. Fast sånt tar tid, det gäller att man inte ger upp så fort. Han är väldigt envis av sig.

Skickade iväg ett sms idag till dom vi köpte han av, bara för att berätta hur bra det är med han så att dom får se att dom inte sålde han till fel personer. Dom blev mycket glada för den informationen och vi ska kanske åka upp dit någon gång så dom får se han=)

Just nu ligger han på golvet och håller på med sitt ben och min man blev just klar i duschen=)

Nu ska vi antingen se på tv, film eller så kanske han vill spela och då sitter jag och hjälper han medans jag samtidigt kollar på nätet.

Ha det bra så länge!



Sassy

Sista dagen på veckan...

Nu är det söndag och sista dagen på denna veckan.
Idag har vi tänkt åkt till Munkedal och klippa gräset en sista gång, men som de  ser ut nu blir det nog i nte...det regnar jättemycket nu.

Men vi ska iallafall vara tillsammans och mysa.

Det är så underbart att ligga på soffan och mysa framför tv när det regnar mycket ute=)

Nu ska vi äta lite!

Ha det bra!

Sassy

Lördag kväll

Nu är kvällen äntligen här och vi ska snart lägga oss=) ska bli så skönt att sova.

Dagen har varit jättebra, vi var och hämtade lite olika färg förslag och sen åkte vi till hans mamma och åt en jättegod middag (potatis, skinkstek, sås och grönsaker)mums=)

Nu spelar min älskling lite samtidigt som han installerar om Windows XP på sin gamla dator som vi har fått såld, och Kotten ligger hos oss på soffan och äter på sitt tugg ben.

Jag skulle så gärna vilja att Kotten hade lite hundkompisar att leka med...men de är inte lätt då vi inte känner så många som har hund. Och de få hundarna vi känner som har träffat Kotten är så gamla så dom orkar inte riktigt med en lekfull valp.
Men min älskling säger att det kommer med tiden, och jag tror han...han brukar inte ha fel!

Imorgon ska vi till Munkedal en sista gång och klippa gräset innan hans mamma lämnar över nyckeln till den som köpte stället.

Nu är det inte många dagar kvar innan vi ska till Ikea, ska bli skoj.

Jag har verkligen haft tur som fått en sån underbar och perfekt man i mitt liv som älskar mig och som jag älskar mer än något annat<3 Och sen har jag en underbar hund tillsammans med denna underbara man<3

Älskar er mest av allt<3

Nu ska jag kolla lite på då min man spelar och sen blir de borsta tänderna och sen krypa ner i sängen och må gott!

God Natt!



Sassy

Lördag morgon

Nu har vi gåt upp och Oscar gick ut med Kotten direkt för han ville ut direkt. Så då passar jag på att skriva det första inlägget för dagen.

Det var en helt underbar natt, sov hela natten=)
Idag har vi lite planer; vi ska åka och kolla på färg för lägenheten och sen vid kl.15.00 är vi bjudna hem till svärmor på middag(mums).

Sen på kvällen ska vi vara hemma och mysa tror jag=)

Det är så skönt med lördag då jag får vara med min älskling hela dagen=)

Nu ska jag gå och göra frukost till oss, börjar bli lite hungrig.

Ha en bra dag!



Sassy

En kväll med familjen<3

Det har varit en helt underbar kväll här hemma, vi har bara varit tillsammans; jag, min älskling och Kotten. Det var länge sen vi bara kunde slappa hemma.

Imorgon ska vi åka och kolla på lite färg och sånt för vi ska måla om här hemma, och våran hyresvärd betalar färgen. Fast vi får göra jobbet själva, men de gör inget för de kan min älskling mkt bra.

Vi ska ju fixa en tid till Kotten hos veterinären för att kolla upp hans sporrar, för vi tror han har ont i dom. Han ger oss dom signalerna. Själva undersökningen kostar 410kr, men sen vad operationen kommer att kosta vet vi inte, fast det är värd var enda krona om våran söta ängel inte har ont mer.

Har funderat en tid nu på att börja göra mig iordning igen, har inte färgat håret sen i Juni månad. Ville låta håret få vila ett tag och sen har jag låtit mina ögonbryn växa ut lite igen för att göra en ny form på dom. Allt kommer att bli så bra sen då det är klart.

Dagen har varit väldigt bra även om jag har pressat mig själv lite för mycket. Men min kille tar hand om mig nu=)
Han är den bästa<3

Nu ska jag kolla lite på nätet och sen då min älskling spelar lite innan vi ska sova.

Ha en bra kväll där ute!
God natt!



Sassy

Höst nyheter och annat skoj

Det börjar kommer mer och mer höst nyheter, och jag måste faktiskt säga att det är väldigt snyggt mode i år.
Jag älskar alla färger=)

Jag har hittat flera olika saker jag skulle vilja köpa=P  

Denna mössa och vantar tycker jag är så söta, perfekt i vinter!

En sak som jag har sett på mig själv sen jag hittade den rätte för mig, är att jag har blivit mer bekväm med mig själv och oroar mig inte för hur jag ser ut hela tiden. Det känns så skönt att för första gången i mitt liv så behöver jag inte banta, vara sminkad och stylad hela tiden. 
Visst det är alltid skoj och sminka sig och göra sig lite extra snygg, men de är lika skönt att bara vara och visst sin naturliga skönhet.

Även min klädstil har ändrats sen det blev jag och min Oscar, innan det blev vi hade jag extremt tajta kläder och de skulle vara djup klyfta på topparna och tajta byxor så man såg min röv. Men det är inte lika mycket måsten längre, nu är jag mer mig själv. Han har till och med fått mig att börja använda kjolar och klänningar och låg skor....denna killen är perfek! 
Haha...Jag trivs så bra i min kropp med allt jag har på mig, jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde innen vi blev ihop.

Han gör mig till den kvinnan jag alltid velat vara<3

Jag har inte varit så mycket för att använda färger förr, utan de har varit svart, vit och grått. Men nu är det dessa färger men även röd, rosa, blå m.m.

Dessa skor funderar jag på att köpa till hösten/vintern 2009.

Dom är kanske inte så snygga, men säkert jävligt bekväma. Funderar på dom.

Här är Kotten då vi var i stan i onsdags=)

Här är lite smink jag har fått. Det är (från vänter): Maybelline ögonskugga, Loréal läppstift, Viva la diva nagelack, Isadora nackelack, Hello Kitty läpp balsam och H&M egna ögonskugga.
Har inte använde detta ännu så jag vet inte om det är bra, men de får tiden utvisa=P 

Jag har precis kommit hem från min svärmor, vi åkte till torp och sen hem till henne för att göra iordning lite mer i hennes nya lägenhet. Sen kom min älskling och hämtade mig efter jobbet för det började regna så mycket.

Nu ska jag kolla vidare på nätet och sen blir de kanske ett till inlägg...man vet aldrig=P

Ha det bra!!

Sassy


 
                                                      

God morgon och God natt

Nu har vi varit ute med Kotten och sen har jag skickat iväg min sambo till jobbet....så nu ska jag snart sova igen....en liten stund=P

Natten har varit hemsk....hade en så skrämande mardröm=( jag fick väcka Oscar så han fick hålla om mig resten av natten....underbar pojkvän jag har=) love you<3

Nä, nu ska jag och Kotten krypa ner i sängen igen..eller jaa Kotten kryper under den=P haha

Hörs senare....Godnatt för stunden

Sassy

Kvällen..

Nu är det kväll och vi ska gå och lägga oss för att sova snart. Först ska Kotten få gå ut en sista gång och jag ska släcka ner och plocka undan lite.

Dagen har varit jättebra, har städat lite och lekt med Kotten, sen kom min älskling hem tidigare...vilket också är skoj=)

NU ska jag plocka undan och sen sova.

God natt!



Sassy

<3<3God Morgon<3<3

Nu har jag skickat iväg min älskling till jobbet, Kotten har varit ute på sin morgon promenad...han är så morgon trött. haha

Nu ska vi gå och lägga oss igen och sova en liten stund till innan våran dag börjar på allvar.

Här är Kotten liten, de var första gången vi fick ta hem han över dagen!
Älskar er<3

Ha en bra morgon där ute!

Sassy

En härlig förmiddag

Har haft en härlig förmiddag på stan, jag och Kotten gick ner och tog en fika med Moni. Var länge sen jag träffade henne, och det är alltid lika roligt att träffa henne och höra hur allt går för henne=) Nu har hon inte länge kvar innan hon ska föda också=)

Nu är det inte länge kvar tills min älskling slutar jobbet, saknar han.

Kotten ligger helt utslagen nedan för soffan nu och sover så gott..haha...han tyckte de var skoj att gå ner till stan och fika lite=P

Nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på lite tv=)

Ha de bra!

Sassy

Bra början

Det har varit en bra början på denna dagen, mamma kom hit och åt frukost med mig och sen tog vi en glass var och satt och snackade lite, mkt trevligt var det=)

Nu sitter jag och lyssnar lite på musik och ska snart börja göra fint i garderoberna...ojojoj....haha men de behövs.
Tänk egentligen hur lätt det blir stökigt i garderoben...

Kotten är helt slut efter han har lekt så mycket med mamma och mig idag, haha han ligger här brevidd mig och sover=P

Nu ska jag ta och börja lite och sen blir det en liten uppdatering igen=P

Ha det bra så länge!

Sassy

Sängen...

Nu är det snart dags att lägga sig och sova tills klockan ringer och man ska upp och skicka iväg hjärtat till jobbet.

Han står just nu i duschen och jag håller på att släcka ner och göra fint för morgon dagen. Sen ska vi ut med Kotten en sista gång och efter det  får vi sova=)
Känner att jag börjar bli rätt så trött.

Godnatt på er där ute!



Sassy

25/8-2009

Idag har jag varit hos läkaren, vilket gick bra.

Sen har jag bara varit med Kotten och haft det mysigt.

Nu sitter jag och väntar på att min älskling ska sluta jobbet så vi kan äta och sen åka ut till biltema och handla lite=)

Kotten ligger brevidd mig just nu och kollar på när jag skriver...haha=P

Har länge funderat på att göra en ny design på min blogg, men jag vet inte hur man gör det...hhhmmm....



Ha en bra dag!

Sassy

Dagen som den är....

Idag ska jag äntligen till läkaren, så då får vi höra vad han har att säga och vad som kan vara fel med mig.

Under tiden jag är där ska Kotten vara hos farmor, sen efter jag är klar hos läkaren så ska jag gå och hämta han sen ska vi hem och mysa tror jag...

Det är lite lurigt väder ute idag, de är kyligt men för varmt för en lång ärmad tröja...hhmmm....

Nu måste jag på toa och sen ska jag gå till svärmor.

Ha en bra dag!

Sassy

<3 Oscar <3

Jag har världens mest underbara killen man kan ha, nu när han kom hem hade han med sig en stor röd ros till mig. Helt enkelt bara för att han älskar mig och han tyckte jag behövde den.

Jag älskar dig, mitt hjärta<3

Nu är han inne i köket och håller på lite innan vi ska se film igen och jag sitter här och skriver.

Idag har jag och Kotten tvättat och även städat lite.

Nu ska jag gå och se om han vill ha hjälp med något.

Ha en bra kväll!

Sassy

Orkar inte med dagen.....

Orkar inte med något alls idag, allt känns så hopplöst för mig idag....jag känner inte igen mig själv riktigt, har så enormt mkt förändringar i kroppen och mitt humör är inte att tala om. Vad händer med mig?

Jag känner att det finns saker jag vill göra, men jag har samtidigt ingen ork i kroppen till det. Sen har vi sakerna jag borde göra som jag inte heller orkar göra.

Nu ska jag äntligen tvätta idag kl.13.30 efter att jag dragit på de i typ 3 veckor....Sen borde jag städa också, men jag vet inte om min kropp orkar det idag.

Pratade just med min sambo och det hade gått bra hos läkaren(vilken tur)

Nu är mitt humör lite bättre, men det kan tyvärr lätt ändras....man får njuta så länge de varar.

Nu ska jag gå ut med Kotten för han är kiss nödig, sen ska vi äta=)

Ha de bra!

Sassy

En mysig söndag<3

Idag har vi tagit det väldigt lugnt, mest varit tillsammans hela familljen och njutit av dagen.
Vi åkte till min svärmor under dagen sen åkte vi fyra till Munkedal för att städa lite i lägenheten där, efter det åkte jag, min älskling och Kotten för att handla hem lite mat.

Nu ska vi snart lägga oss på soffan och se lite film och äta chips och dipp, och bara mysa innan vi ska lägga oss i sängen.

Han får lite sovmorgon imorgon, för han ska till läkaren.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon, får se vad min kropp känner för.

Nu är han klar i duschen så jag ska väl gå och vara trevlig med han=)

Älskar dig mitt hjärta<3

Ha en bra kväll!

Sassy

<3

Värk...värk...och sen lite mer värk=( som ni kanske förstår nu så har jag jävligt ont i hela kroppen. Som tur är ska jag till läkaren den 25/8-2009, då ska jag be han kolla upp varför jag har så ont hela tiden.
Höger sida av höften är också svullen....not good!

Sitter också och funderar mycket över alla drömmar jag har för livet; det är nog dags att sluta drömma så mycket och börja göra något åt det istället. Även om det inte kommer att bli lätt så är det värt ett försök. Vet bara inte vart jag ska börja!

Kotten har mått så gott idag då han har varit ute hela dagen och lekt=) Nu liggen våran lille prins och sover så skönt.

Jag önskar att min blogg var lika bra som andra bloggar jag brukar kolla på....men jag är inte så insatt i allt ännu, men de kommer.
Men jag borde nog lyssna mer på vad mina föräldrar brukar säga till mig: Sluta jämnföra mig själv med andra!

Fast det är inte så lätt då man gjort det i stort sett hela sitt liv.
Jag brukar ofta tänka för mig själv; Det finns bara ett version av mig!

Vi hade också kalas för min älskling idag...men alla kunde inte komma, men jag tror han var nöjd ändå=)

Nu ska jag kolla lite saker på nätet!

Ha en bra kväll!

Sassy


Till Oscar!

Detta inlägget är tillägnat min sambo Oscar.

Vi har känt varandra i ca.3år och vi har haft både med och mot gångar, men när det har varit en mot gång har den alltid gjort oss starkare med varandra. Det var en period i vårat liv där vi höll på att tappa varandra, men sen du kom in i mitt liv igen har solen alltid lyst för mig. 

Jag är så tacksam för att du är mannen jag ska spendera resten av mitt liv med. 
Du är den snällaste, mysigaste och underbaraste killen jag känner. Du tar mig för den jag är och du älskar mig just som jag är. Jag behöver inte ändra på mig, du vill ha mig precis som jag är.

Det är tack vare dig som jag ser fram emot en ny morgon för jag vet att jag kommer få spendera den med dig, du får mig att se fram emot att lägga mig för kvällen, för jag vet att jag får somna in i din famn.

Du får mig att känna mig trygg, lycklig och vacker.

Tack för att du vill ha mig vid din sida i med och mot gångar för resten av ditt liv!

Jag kommer alltid att älska dig, och du gör mig till den lyckligaste kvinnan i världen.

Jag har alltid undrat över vad min plats i livet är, vart jag hör hemma - Men nu vet jag det, de är vid din sida för resten av livet.

Du är mitt allt, mitt hjärta!

Älskar dig mer och mer för varje dag som går<3

Tack för att du finns i mitt liv och är min man!

 Älskar dig mest av allt!

Du tar hand om mig när jag är sjuk och du får mig att skratta när jag är ledsen.

Tack för att du finns i mitt liv och är den du är - Min man<3

 Älskar dig<3

Sassy
 

........

Det har inte direkt varit den bästa dagen för mig idag!
Har inte mått bra alls, haft så mkt värk i hela kroppen, min mens är sen (ovanligt sen), mitt humör är inte de bästa just nu. Sen har jag mest legat i sängen och gråtit.

Saknade min sambo extra mkt idag!
Sen har jag försökt komma på varför jag har så ont i kroppen, men utan någon tur.

Och telia digital boxen funkar inte än.....det är 2 månader sen vi fel anmälde denna skit!!!!!!
Nu ska dom tydligen skicka ut en tekniker i början på nästa vecka...wow...

Kotten har varit rätt så snäll idag då han har sett att jag inte varit som jag brukar, och min underbara man har tagit hand om mig sen han kom hem från jobbet.

Tack mitt hjärta för att du alltid vet vad jag behöver och tar hand om mig när jag behöver det!
Idag såg han på mig att jag behövde bli lite ompysslad så han åkte iväg och köpte lite chocklad till mig och hämtade min tidning som hade kommit hem till hans kompis. Bättre fästman kan man inte ha!

Älskar dom över allt annat!
Hade inte klarat mig utan dom<3

Tack för att ni finns i mitt liv<3

 Underbarare familj får man leta efter! Älskar er mest av allt<3

Imorgon är det fredag och sista arbetsdagen för mitt hjärta(skönt) sen får vi mysa hela helgen=)

Jag tror att jag ska försöka städa upp lite här hemma imorgon och jag inte har för ont i kroppen, men jag ska iallafall göra min goda köttfärsås och pasta till middag*mums*

 Allt känns så perfekt i dina armar mitt hjärta<3 Tack för att du finns i mitt liv och vill dela allt med mig<3 Du är mitt allt!


Älskar även denna kille över allt annat! Han är den bästa som hänt oss<3


Nu ska jag börja göra min iordning för sängen, men jag ska försöka skriva lite imorgon också!

Ha en bra kväll!

Sassy

Snart...

Snart är min underbara sambo hemma från jobbet och då står maten på bordet=) idag blir det potatit, kött och brunsås*mums* Sen ska vi till maxi och handla lite mat och sen till ÖB för att köpa en sak till garderoben..om de finns kvar vill säga.

Kotten har mest bara legat idag och tittat mot dörren...tror han saknar Oscar väldigt mkt idag..
Sen har jag kommit fram till en sak, jag tror att våran fina hund är höjdrädd.

Nu ska jag gå och kolla till potatisen.

Ha en bra kväll!

Sassy

Tisdag - En fixar dag och lite funderingar över livets olika händelser

Idag ska jag inte hjälpa min svärmor något utan istället ska jag vara hemma hos här och fixa lite till vårat hem, men min fina mamma kommer till mig en stund och då ska vi gå ut med Kotten en längre promenad och lära han att sluta dra i kopplet...ingen lätt match men det ska nog allt gå!!

I lördags när jag och Kotten var ensam hemma fick jag även tid att tänka en hel del. Jag vet att allt förändras med tiden, men jag känder att jag saknar min vänner...de få jag har, men dom är också dom bästa=)
Jag borde höra av mig mer till dom och visa att jag lever=P haha

Det finns så mycket man vill göra men ibland vet man inte riktigt vart man ska börja....
Jag längtar så tills mitt och Oscars liv tar fart för jag vet att vi kommer att få ett underbart liv tillsammans.

Jag älskar han mer än vad ord kan säga<3

Nu ska jag ta och ringa lite samtal innan min mor kommer till oss.

Ha en bra dag!

Sassy

Måndag - En dag med mycket gjort!

Idag har jag haft mycket att göra, först skickade jag iväg min sambo till jobbet och sen gick jag och Kotten och la oss igen=) Sen kom mamma till mig en sväng och vi gick till min underbara svärmor och hälsade på...mamma var också nyfiken på hennes nya lägenhet haha, sen efter mamma hade åkt hem började jag och Kotten att hjälpa till med upp packningen.

Vi har fått upp alla hennes böcker och gjort iordning i hennes garderober, allt kommer att bli så fin när det är klart=)

Men imorgon blir jag hemma, jag och mamma ska ut en lite längre sväng med Kotten sen ska jag fixa här hemma och även göra lite god mat till min älskling då han kommer hem från jobbet...det blir som att vi kan fira våran förlovnings dag lite senare än vad vi hade tänkt oss...för vi har haft så mycket att göra den sista tiden.

Man längtar verkligen tills man bara kan slappna av och ta de lugnt med inte mycket planerat och bara njuta av ens hem och sin omgivning.

Jag har inte lämnt detta tidigare men vi håller på att samla på Disney klassiker och då har vi gjort en vägg full med Disney klassiker...vi har inte alla än men vi är på god väg..det kommer upp en bild på det i detta inlägget!

Nu ska jag vara trevlig med min underbara sambo<3

På denna bild är det dom 3 sista filmerna som inte är klassiker eller ens Disney men nu har vi bara Disney på hyllorna!

Ha en bra kväll!

Älskar dig Oscar över allt annat!

Sassy

En sån dag!

Gick upp vid kl.6.00 för att skicka iväg min fästman till jobbet och tog en liten promenad med Kotten. Sen när vi kom in gick vi och la oss igen...jag fick sova kanske 2h sen vankade jag av att jag blödde näsblod=( inte skoj...och de gör så ont. 

Igår gjorde jag en tårta till Oscar som han fick ta med sig till jobbet idag ooch bjuda på..hoppas dom gillar den=P

I onsdags hade vi varit förlovade i 2mån så vi ska göra något riktigt mysigt ikväll tänkte vi=) 

Nu ska jag gå och se vad som finns att göra!

Ha en bra dag!

 

Sassy


Dagen som den är!

Min fästman har åkt till jobbet för ca.20min sen så nu är det bara jag och Kotten hemma...vi har inga direkt större planer för dagen..

Går dagen var bra, jag och Kotten hade de så mysigt då, mamma var här en stund och sen åkte jag ut en sväng med min svärmor och köpte lite presenter till min man som fyller år på söndag=)

Nu ska jag gå och se om de finns något att göra här hemma..

Ha en bra dag!

Sassy


Första dagen efter semestern!

Idag började min underbara man om jobbet efter sin semester, jag tror de har gått bra för han. Han slutar om knappt 1h!

Nu sitter jag och Kotten här och skriver lite innan vi ska gå till svärmor/farmor och hjälpa henne lite i sin nya jättefina lägenhet.

Vi har också fått lite gjort här hemma...vi har satt upp 2 tavlor, en hylla och en fönster lampa=)

Mamma pratade på att komma till mig en stund imorgon och sen ska jag eventuellt iväg på eftermiddagen med min svärmor för att köpa presenter till Oscar för han fyller år på söndag=)

Vi har börjat få det riktigt snyggt här hemma nu, allt börjar verkligen falla på plats för oss.

Jag ska snart lägga upp lite nya bilder också på Kotten och lite annats smått och gott...=P

Men nu ska jag plocka undan lite och börja gå iväg!

Ha det bra!

Sassy

Sista semester veckan!

Nu är vi inne på den sista semester veckan, vilket känns både bra och dåligt.
Jag kommer så klart att sakna min underbara man då han är på jobbet men han kommer ju hem till mig, och sen under dagen kommer jag och Kotten ha saker att göra...för vi ska hjälpa svärmor/farmor i hennes nya lägenhet=)

Sen ska vi tre ut till torp någon dag för att handla lite presenter till Oscar för han fyller år snart=)

Vi har också fått det väldigt fint här hemma, det börjar kännas mer och mer som ett riktigt hem nu=)

Nu ska jag fortsätta kolla runt lite på nätet innan vi ska se film.

Ha det bra!

Sassy

RSS 2.0