Funderingar och lite annat

Det är mycket som händer i ens liv nästan hela tiden, och mycket förändras också runt om kring en men även i sin egna kropp och sitt sätt att se på saker och ting även ens tankegång ändras lite. Man vet vad man vill men samtidigt blir man osäker och vet inte om man verkligen vill det.

Det finns så mycket som jag vill göra i livet men jag vet inte hur jag ska få allt gjort och sen är det väldigt lätt att börja tvivla på sig själv och sina egna kundskaper och styrka.

Det är lätt att börja fundera över hur folk har lyckats med de stora sakerna i deras liv, nu menar jag hur dom gjorde för att lyckas.

Jag var nere på stan idag en lite stund och köpte en mjukis byxor och en jacka som hörde till byxorna, och bara en sån sak för mig kändes speciellt. Det låter säkert hur dumt som helst men så är det!

In mitt hjärta vet jag vad jag vill göra med mitt liv, men samtidigt så blir jag osäker på att jag verkligen kan klara av det. Jag får alltid ett nej varje gång!
Hade jag inte haft min underbara sambo och våran underbara hund, hade jag inte klarat av alla motgångar i livet.

<3 Tack för att ni finns mina älsklingar! <3

Imorgon ska jag till AF och träffa mina handledare för första gången, känns lite nervöst för jag vill kunna svara på allt hon frågar mig. Men jag vet inte vad hon kommer att fråga mig....

Jag och min helt fantastiska pojkvän firar 6månader imorron, så det är en speciell dag för oss.
Vi har varit tillsammans i ett halv år men vi är fortfarande lika kära som vi var dagen vi blev ihop<3  känns helt underbart.

Känner mig helt slut i kroppen idag...fast ibland mår jag lite illa.....

Nu ska jag gå och leka lite med Kotten innan vi ska se på tv!

Ha en bra kväll!



Sassy

Kvällen är här nu!

Äntligen så är det kväll och vi sitter och ser på 5an, det är Roast på Berns innan det såg vi på Svenska Hollywoodfruar. Vilket man lätt blir irriterad över!

Kotten har varit hos veterinären idag och det gick jättebra. Han fick så mycket beröm över hur fin han var.

Jag är lite trött i huvudet så jag orkar inte skriva så mycket ikväll, får bli mer imorron!

Godnatt!



Sassy

Ny vecka...igen!

Jahapp, då var det en ny vecka..igen! Vad händer denna veckan då?
Kotten ska till veterinären idag kl.18.00, på onsdag ska jag träffa min handledare på AF och jag och min älskling har varit tillsammans i 6mån då<3, sen händer det inte så mycket mer...vad jag vet nu.

Just nu ligger min älskling och sover, han blev hemma idag pga en förjävlig migrän. Han ska få vara själv hemma ett tag idag och riktigt sova tänkte jag.

Nu ska jag gå på toa och göra mig klar och sen gå iväg en sväng.

Ha en bra dag!



Sassy

Söndag...

Ja, då var vi inne i den sista söndagen denna månaden. Vad händer idag då?...Hhhmm....jo vi ska tvätta kl.13.30, sen ska vi även städa lite och sen funderar vi på om vi ska göra iordning bland alla våra filmer som vi har(och det är väldigt många).
Vad det blir för middag idag vet vi inte ännu, får se vad vi har lust för senare=P

Nästa söndag är jag själv hemma för då jobbar min älskling, dom ska börja inventera på hans jobb nu. Så han jobbar första helgen i oktober, november och december. Kommer kännas lite konstigt men det kommer gå bra!

Imorgon kl.18.00 ska Kotten till veterinären för att undersöka sina sporrar, sen ska vi även prata med dom om kastrering...det börjar bli dags för det också...ojojoj...

Just nu sitter min älskling och spelar sitt Batman spel och Kotten ligger vid mina fötter och sover...och jag skriver lite här och funderar på om jag ska göra lite frukost och sen börja städa...hhmm...vi får se!

Ha en bra dag!



Sassy

<3

Vi kom just hem från bion, måste säga att jag verkligen rekomenderar Flickan som lekte med elden. Den var jättebra, men om man ska se på denna filmen så ska man nog helst se på första filmen innan. Den heter Män som hatar kvinnor. Den är också mycket bra=) 

Vi hde en mysig liten dejt, efter bion gick vi till hemmakväll och köpte 2 filmer och en påse godis*mums*

Idag under dagen har det inte blivit så mycket gjort, fick göra en liten beställning på kläder. Köpte även 3 par kalsonger till min älskling då<3

Igår då vi var på torp och stor handla hem mat så fick jag även en jättesnygg skjorta och min älskling fick en G-Star tröja...mkt snyggt!

Imorgon ska vi tvätta och även städa lite!

Resten av kvällen ska vi mysa och bara vara tillsammans<3

Ha en bra kväll!



Sassy

Tisdag....

Nu är det tisdag och jag har haft en del att göra...har mest suttit i telefonen idag. ja, det har varit en sån dag!
Jag har ringt till Tre för dom ringde aldrig upp mig igår som dom sa att dom skulle göra. Sen fick jag med posten idag alla papper jag behöver för att kunna få ut lite pengar nu då jag är arbetslös, men dom var så svåra att förstå så då ringde jag till min nya handledare som jag ska till i slutet på denna månaden, och hon skulle hjälpa mig fylla i dom så allt blir rätt på en gång.

Min älskling är nu på jobbet, men egentligen skulle han ha stannat hemma idag, för han har blivit sjuk=( men envis som han är så åkte han ändå till jobbet...med feber skulle jag tro. Fast jag har sagt till han att han ska till läkaren imorron och sen blir han hemma imorron.. Ska ta hand om han så han blir frisk snabbt<3
Älskar dig hjärtat<3

Våran underbara hund ligger nu och sover vid ballkongen och svalkar sig samtidigt från blåsten, man ser hur han njuter...haha...

Det har varit en rätt bra dag för min del, fick även inviga min nya jacka jag köpte igår (ska sätta in kort på den), och den var så skön!!!! I Love It<3

Det är en Helly Hansen jacka<3

Tänkte att jag skulle passa på att sätta in ett nytt kort på Kotten också=)

Våran vackra pojke<3

Nu har jag inte så mycket mer att skriva för stunden..ska snart börja med maten också, idag blir det köttfärslimpa men vad jag ska ha till vet jag inte än...vi får se!

Ha det bra!



Sassy

Tack mitt hjärta<3

Tack så mycket min underbara pojkvän som tog det sista av städningen då du kom hem idag efter jobbet. Du är verkligen det bästa i mitt liv<3

Nu är det som sagt var städat och fint här hemma igen och nu ska det förbli så hade jag tänkt=P
Har även planerat maten för dom 3 närmaste dagarna, imorron ska vi äta köttfärslimpa, onsdag blir det ugnstekt falukorv och på torsdag blir det makaroner köttfärs och paprika...och allt är lika gott*mums*

Kotten har varit en riktigt duktig pojke idag, han har försökt hjälpa mig..haha han var så söt då jag började städa...medans jag plockade undan så drog han fram alla sina leksaker och såg så stolt ut..haha...

Nu ska vi fortsätta se på tv<3

God Natt!



Sassy


Irriterad...

Just nu känner jag mig så irriterad, det är tjat och stökigt!
Det ser ut som en jävla skitig håla här hemma, det är smuts och damm över allt....jag har så jävla mycket hormoner i min kropp just nu att jag håller på att explodera

Jag måste ringa en massa samtal och sen ska jag kolla efter jobb och samtidigt hålla det fint här hemma. Hur ska man hinna med alllt?!

Tre har inte ringa än heller och vad jag vet så har inte våran hyresvärd varit här och kollat våran toa igen, vilket också irriterar mig väldigt mycket. 
Tänk att allt ska vara så svårt att sätta igång med!

Funderar också på om jag ska klä om soffan....Jag vill inte vara så här i humöret...tycker inte om att vara på dåligt humör...visst alla har rätt till det men det är inge skoj för det kan så lätt gå ut över dom man älskar och det vill jag inte.

Nu ska jag börja röjja undan lite här!

Ha det bra!

Sassy

 

En underbar helg<3

Nu är det söndag igen  och ännu en helg är över. Men denna helgen har varit helt underbar!

I fredags var vi bara hemma och myste, igår var vi på fest hos Thomas vilket var jätteskoj. Och idag har vi bara tagit det lugnt och varit tillsammans.

Den kommande veckan har stor potensial att bli en jättebra vecka. Jag tänkte ta och städa någon dag och sen ska jag tvätta på onsdag...resten av veckan får vi se vad som händer. 

När jag tänkte skriva detta inlägget hade jag mycket att skriva om, men nu försvann allt och det blev helt tomt i huvudet. Så det finns inte så mycket mer att skriva då.

Älskar dig mitt hjärta<3

       

Sassy             

En jobbig dag...

Idag har det varit en jobbig dag för mig och min älskling....våran bil gick nämligen sönder...och som det ser ut så är detta ett fel som var på bilen då vi köpte den för knappt 3 månader sen...har vi riktigt otur så är det kammremen som har gått sönder och det kan bli jävligt dyrt att fixa...men det ska allt gå, hoppas vi!

Nu när alla känslor för det som hänt idag har lagt sig, sitter vi och ser på Zorro och myser...bara känner hur mycket vi älskar varandra<3

Efter filmen blir det nog sova skulle jag tro.

Hörs imorron!

God Natt!



Sassy

Nu är det fredag=)

Äntligen var det fredag så nu är der bara idag kvar innan vi ska på fest hos Thomas, och det ska bli jätteroligt!
Birgitta ska ha Kotten över natten då, så vi behöver inte tänka på det.

Idag ska jag ner på stan en sväng och sen kommer min älskling hem tidigare, så tidigt som kl.13.30 fast då är han hemma kl.14.00<3 Skönt att få hem han tidigare en fredag!

Nu är Kotten lite i en period där han faktiskt lyssnar på oss, men ibland får man tjata lite på han fast han är ju ändå en valp så det får man ta.

Nu ska jag gå och äta lite mat och se på Vakna med The Voice.

Ha en grymt bra dag!



Sassy

Äntligen kväll

Nu är det äntligen kväll och den har jag spenderat på följande sätt; Jag gjorde köttfärsås med champinjoner och spagetti*mums* och det tyckte min älskling om jättemycket=)

Kotten har varit en riktigt duktig pojke idag, är så stolt över han!

Vi ska snart lägga oss och sova, har varit en sån dag där man har haft mycket att göra.
Men imorgon slutar min älskling tidigare=) skönt att få hem han tidigare=P

Nu ska vi se på tv och sen sova..

GodNatt!



Sassy

Så ja

Nu har man tvättat klart och även hunnit klippa sig=) blev riktigt nöjd med det.

Har även fått igång dom på Tre så nu kanske det händer lite bra saker. Väntar på att han jag pratade med ska ringa tillbaka till mig.

Nu ska jag nog gå ut en stund med Kotten!

Ha det bra!



Sassy

Torsdag Morgon

Nu är det morgon igen och älsklingen har åkt till jobbet lika trött som han har varit under hela veckan. Stackaren vill inte gå upp men som den riktiga kämpen han är går han upp ur den varma sängen och åker till jobbet...Är så stolt över han<3 Älskar dig, hjärtat<3

Snart ska jag tvätta, jag hade bara två tvätttider att välja mellan det var antingen idag kl.7.00 eller imorgon kl.13.30. Så jag tänkte att det är lika bra att ta tiden kl.7.00 för jag går ändå upp med min fästman.

Idag ska jag även ringa en massa samtal och även eventuellt färga håret och klippa mig.

Nu är det Vakna med The Voice vilket jag och Kotten ser/lyssnar på, Kotten ligger och äter på ett tuggben och kollar på tv...haha.

Nu ska jag gå och göra lite kaffe och även äta ngt.

Ha en bra dag!



Sassy

Onsdag...

Har haft mycket att göra idag, vaknade lite sent så de fick bli en rätt så lugn morgon för min del innan jag tog en lång promenad med Kotten.
Sen har jag varit i telefonen rätt mycket, har pratat med Tre och Sony Ericsson rätt mycket idag...dom är så sega med min älsklings mobil..det var 1 månad idag sen vi lämnade in den och han har inte fått någon ny än!!!!

Jag ska fortsätta ringa imorgon och även till lite andra ställen. Ska även tvätta imorgon kl.7.00, sen ska jag kanske städa lite och göra lite andra saker i hemmet.

Nu ska vi se på efterlyst och sen den nya Fråga Olle dokumentären.

Ha de bra och God Natt!



Sassy

The Girl Next Door!

Just nu sitter vi och kollar på filmen the girl next door på 5an, men snart blir det sängen=)

Imorgon blir det lite av varje, innan jag ska iväg med Kotten ska jag ringa lite viktiga samtal som måste göras...

God Natt!

Sassy

Tisdag

Idag har det varit en sån där dag då det inte har hänt så mycket. Var ute och gick med Kotten, då passade vi på att gå och hälsa på mamma en snabbis och sen gick vi till svärmor där min älskling fick hämta oss efter jobbet.

Idag har det varit mycket om Patrick Swayze och hans död, men det gör mig så irriterad för ingen verkade bry sig under dessa 20 månader han var sjuk.
Det var samma sak med Michael Jacksson; då han levde plågade pressen han så mycket och nästan alla såg en pedofil eller tänkte på det då man pratade om han, men sen då han dog så tyckte alla att han var hur bra som helst.

Varför inte säga detta till dom när dom lever istället?

Imorgon ska Kottens farmor passa han då jag ska ner på stan och kolla efter praktik plats och samtidigt köpa en present till Thomas=)

Ikväll blir det en mysig hemma kväll framför tv med lite gott godis skulle jag tro.

Nu ska jag go och torka mitt hår och sen får vi se vad som händer!

Ha det bra!



Sassy

Helgen och lite annat

Nu är det söndag kväll och en hel helg är avklarad. Min helg har varit mycket bra, har varit tillsammans med min underbara sambo hela helgen, riktigt mysigt har det varit=)

Imorgon börjar en ny vecka, kanske en speciell vecka...de vet man aldrig, satt idag och funderade lite över hur jag vill se ut och om jag kanske skulle göra lite förändringar med mig själv. Alltså med mitt yttre....inga stora förändringar....tror jag....men det vanliga, börja ta hand om mig själv igen som jag brukar göra. Kanske färga håret också lagomt till helgen...vem vet=P

Jag vet att jag inte måste göra något av det för min älskling älskar mig precis hur jag är, vilket känns mycket skönt. Så de blir ingen press på en där, Älskar han över allt annat<3

Nä nu ska jag ställa mig i duschen innan jag ska sova!

Godnatt!

Sassy

3 månader<3

Idag eller om man ska gå efter klockan så blir det igår firade jag och min älskling våran förlovnings dag, vi har nu varit förlovade i 3 månder<3 Det känns helt underbart, älskar han mer och mer för varje dag som går.

Idag har det varit en riktigt mysig dag, vi sov länge för en gångs skull och efter vi ätit åkte vi till överby och sen till torp. När vi kom hem la vi oss på soffan och kollade på 2 filmer, nu sitter han och spelar lite innan vi ska lägga oss i sängen.

Det har verkligen varit en helt underbar dag!

Imorgon är det söndag och då ska vi nog bara ta det lugnt, ta dagen som den kommer=)

Hittade ett rätt så gammalt kort på mig ikväll då jag kollade igenom min dator.


Här sitter jag i min och mammas lägenhet med våran katt Diesel.

Jag var nog 18år eller 19år på detta kortet, har verkligen vuxit till mig=)

Nu ska jag sova tror jag!

God natt!

Sassy

Fredag - Skönt med helg!

Nu är det äntligen helg och snart slutar min älskling jobbet. Då ska vi åka ut till torp och helg handla lite och även kolla lite på en ny mobil till  mig, den jag har börjat vara inne på sista versen=(

Ikväll ska min söta kille få spela sitt batman spel och jag ska kolla på och hålla på lite med datorn...men först ska vi se på family guy=) haha

Idag har Kotten varit mycket duktig, vi har lekt så mycket så nu ligger han och sover så gott.
Han har också börjat bli bra i magen igen=)  

Ska snart gå och klä på mig och göra mig lite finare innan hjärtat slutar jobbet<3

Nä, nu ska jag ställa mig och diska bort lite!

Ha det bra!



Sassy

Kort<3

Jag har inte så mycket att skriva idag så jag tänkte sätta upp lite olika bilder istället!


Mina favorit killar<3


En speciell liten kille!


Detta är också en speciell kille. Älskar han över allt annat<3


Lycklig!


Här är jag!


Pappa och Kotten<3


Här har jag min älsklings glasögon på mig. Älskar dom=P


Här är jag igen, men utan glasögon.

Nu ska jag lägga mig på soffan och se på lite tv.

Ha det bra!

Sassy


Minnen från sommaren 2009

Satt och kollade på lite bilder från sommaren 2009 och hittade 2 bilder som väcker mycket roliga minnen.



Här är jag, Kotten och min underbara pappa då han var nere och hälsade på oss i sommar när jag tog studenten. Han kommer även ner till oss över jul, vilket vi ser fram emot enormt mycket.

God Natt!

Sassy


Tack för att du finns<3

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen vilket gick mycket bra. Sen gick jag och köpte medecin till Kotten för han är dålig i magen=(

Jag är så tacksam för att jag har världens bästa pojkvän i mitt liv, han ställer alltid upp för mig vad det än är. Tack mitt hjärta för att du älskar mig för den jag är och aldrig vänder mig ryggen, du är det bästa som har hänt mig. Utan dig funkar inte jag, utan dig är jag inte hel. I dina armar är jag alltid trygg och älskad. Tack för att du finns<3

Nu ska jag sätta mig och plugga lite på teori för körkortet.

Ha de bra!



Sassy

<3


Här är första par bilden på mig och min älskling, jag fyllde också år=)


Detta är en av dom första bilderna på Kotten, se så liten han var då<3


Som ni märker så orkade jag inte skriva något speciellt på morgonen, så jag satte upp 2 fina bilder istället=)
Nu ska jag nog lägga mig och sova en stund till!

God natt!

Sassy



Dagen som varit

Idag har jag och Kotten varit med svärmor/farmor hela dagen, vilket har varit jätteskoj=)
Vi gick på marknaden först och sen tog vi en kaffe hemma hos oss, efter det åkte vi till torp för hon skulle köpa lite saker till sin lägenhet.

Sen åkte vi hem till henne och i samband med det kom min älskling hem, sen började han bygga ihop hennes nya tv bänk. Det blev så fint=)

När vi var klar åkte jag, min älskling och Kotten ut till torp, när vi var där fick han köpa det nya batman spelet som han har velat ha, Kotten fick en ny leksak och jag fick nya ballerina skor=)

Nu sitter han och spelar lite på sitt nya spel och jag kollar på.
Funderar på om vi ska sova snart, börjar bli lite trött känner jag.

Fick även veta idag att min älsklings bästa kompis Thomas skulle ha fest lördag nästa vecka för han fyller 20år, och den festen ser jag fram emot. Var så länge sen jag festade, och svärmor skulle ha Kotten över natten då=)

Imorgon tror jag att vi ska till svärmor/farmor igen för att hjälpa henne packa upp ur hennes kartonger.

Fick även upp våra nya sänglampor idag och nya gardiner i rummet, blev mycket fint=)

Nu ska jag lägga mig på soffan och se då min älskling spelar, sen blir de sängen!

<3 Jag älskar dig Oscar över allt annat <3

God natt!



Sassy

Ny vecka!

Ja, då var det en ny vecka igen...wow....helgen har gått så fort denna gången, men de kanske också är för att jag från och till började tänka en massa och de blev tyvärr då att jag blev ledsen och började ifråga sätta mig själv men även om jag verkligen var värd min älskade sambo.

Detta gjorde att det blev inte direkt som jag hade tänkt mig fredag kvällen, ikea dagen och igår då vi var hos min svärmor och satte ihop allt hon hade köpt på ikea.
Jag tänker tillbaka på det som hände hela tiden och funderar vart det blev dåligt, jag fattar inte.

Min älskling ser på mig att jag funderar och då är han så söt att han försöker få mig att tänka på annat som är roligt och gör mig glad igen. Han är helt perfekt för mig<3

Igår fick jag också ett par nya skor för mina ballerina skor som jag hade gick sönder=( men de är jättefina nya skor=)

Idag ska jag och Kotten träffa svärmor/farmor; hon ville gå på någon liten marknad som är nere på stan och sen går vi nog hem till henne och dricker kaffe, och om hon behöver hjälp så hjälper jag henne sätta in in hennes saker i dom nya hyllorna=)

Nu ska jag gå och se vad jag ska göra!

Ha det bra!



Sassy

4/9-2009

Jag fick ett litet städ ryck och ren bäddade sängen nu på morgonen och sen satte jag igång tvätten som snart är klar=) Efter det ska jag till torp en sväng med min svärmor.

Kotten är jätteduktig på att vara själv hemma då jag går ner till tvättstugan, är så stolt över han=)

Nu ska jag ner igen!

Ha de bra

Min älsklings pojke<3

Sassy


Fredag och kär<3

Vaknade upp idag och kände mig så lyckligt lottad att få ha en helt underbar pojkvän, kände mig väldigt nykär även om vi har varit tillsammans ett halv år snart.
Han är verkligen det bästa som hänt mig<3

Älskar dig mitt hjärta<3

Ikväll ska vi göra milkshake*mums* och äta gott, de blir kotletter, sås, brokoli men vi vet inte om vi ska ha ris eller potatis till.

Vi kanske också har fått såld våra vinterdäck som tillhörde våran volvo 740 som vi hade(men den finns tyvärr inte längre, för vi var med i en bilolycka i juni månad, men vi mår bra och har en ny bil nu). Hoppas vi får såld dom idag så får vi lite mer pengar till Ikea imorgon=) haha

Smärtan jag har kännt i munnen några dagar nu har börjat att försvinna=) och det är verkligen skönt!

Nu börjar jag bli lite hungrig, så jag ska ge Kotten lite mat och sen göra något till mig själv...och vem vet kanske de blir en lite tupp lur sen=P haha

Ha en bra dag!



Sassy

Äntligen kväll!

Nu är det äntligen kväll=)

Det har varit en rätt jobbig dag för mig, har haft feber och sovit mest. Nu sitter vi och kollar på tv och myser.
Skönt med fredag imorgon. Då ska vi inte göra så mycket.

Jag är inte så mycket för att skriva ikväll känner jag.

God natt!

Sassy

Att jobba eller inte jobba...det är frågan!

Som samhället ser ut idag är det allt utom lätt att få sig ett jobb. Det blir allt fler och fler jobb sökande men mindre jobb. Hur fan går detta ihop??!!

Det gör det inte. Alla arbetsgivare vill ha personal som har erfarenheter av arbetslivet men dom får inte vara för gammla heller för då kostar de tydligen mer att ha dom.

När man är snart 22år ska man tydligen ha en massa erfarenhet av att jobba, men dom som gått om någon årskurs i skolan då och tog studenten mycket senare än sin års kull? Vi har inte hunnit få någon erfarenhet av jobb...hur ska vi göra då?

Sen kan man inte vända sig till någon för hjälp heller, socialen skiter i en samma sak med försäkringskassan.

Alla har vi drömmar om vad för typ av jobb man vill ha, men att uppnå dessa drömmar kan vara svårt för en del.

Jag tog studenten den 4/6-2009 och jag fyller 22år nu i december, jag gick om 3an i grundskolan och sen hade jag för dåliga betyg när jag skulle söka in på gymnasiet så jag fick gå på IV ett litet tag innan jag kom in på handel och administration med inriktning på turism i 2an och 3an.

Hur blir det för mig då? Jag söker jobb men utan någon tur. Ibland vill man bara ge upp, fast då börjar jag tänka på min sambo och våran hund. Då fortsätter jag att söka.

Jag är mer rädd än vad jag kan säga för att jag inte ska få något jobb, för att i andras ögon kan jag verka dålig och inte värd ett jobb.

Det hjälper inte att bli pressad och ta första bästa jobbet för mig, men jag vet att det är just så det kommer att bli.

Drömmen för mig är att starta eget(men det blir jag idiot förklarad till) och en annan dröm jag har haft i stort sett hela mitt liv är att få vara modell, gud vad jag älskar att vara framför kameran. Men ingen modell agentur vill ha mig, jag får alltid höra att jag inte är det dom söker just nu. Med andra ord: Du är inte tillräkligt vacker eller har den kroppen för en modell.

Det blir att man börjar tvivla så mycket på sig själv när man bara får höra negativa saker, och sällan ens styrkor.

What to do?

Jag ska till arbetsförmedlingen den 9/9-2009 och då får jag höra lite mer vad dom har att säga till mig...

Nu har jag inte så mycket mer att säga; Förlåt mig om detta inlägget blev deprimerande, ville bara få ur mig lite tankar och känslor.

Ha det bra!

Sassy

Snart är det helg=)

Så skönt att det snart är helg=)
På lördag ska vi till ikea med min svärmor, ska bli riktigt skoj.

Idag ska jag och Kotten bara ta de lugnt, orkar inte göra så mycket.
Det gör inte lika ont i munnen idag, det känns lite att jag har gjort något i munnen men de är inte smärtsamt.

Nu ligger Kotten och äter på ett nytt ben och jag kollar lite på tv.

Nu ska vi gå ut en snabbis sen ska jag se på våra bästa år=P

Ha de bra!

Sassy

En bra dag!

Jag var hos tandläkaren idag och drog ut en tand som var jobbig med mig, de gör fortfarande lite ont men de blir bättre=)

Sen åkte jag och min svärmor för att handla en massa mat till oss och henne. Kotten har varit så duktig hela dagen.

Imorgon ska jag nog bara ta de lugnt, för jag känner mig lite febrig nu ikväll. Det blir en tidig kväll!

Godnatt!

Sassy

3 månader och lyckad går dag=)

Idag är det bara 3 månader kvar innan jag fyller år, tänk vad tiden går fort=)

Går dagen var mycket lyckad, jag var hemma med Kotten största delen av dagen, sen vid kl.14.45 gick vi till svärmor och sen kom min älskling dit efter jobbet. Han och jag åkte ut till torp och kollade lite, jag hittade en snygg top och en scarf på Esprit. Då passade jag även gå med i deras klubb=)

Idag ska jag äntligen till tandläkaren och ta bort det som gör så ont (Hoppas jag), sen ska jag och svärmor och handla hem lite mat och efter det åker vi hem till henne, för vi ska äta där idag=)

Men nu ska jag och Kotten lägga oss igen!

Ha de bra!



Sassy


Ny dag

Det blev inte så mycket inlägg igår för jag hade så ont i munnen, men jag ska till tandläkaren imorgon kl.11.50. Så jag får ta bort det som gör så ont. Skönt!

Idag tänkte jag och Kotten ha en sån dag då man inte gör så mycket, utan bara tar det lugnt. Sen efter hjärtat har slutat jobbet ska vi åka ut till torp en sväng=)

Men nu ska jag lägga mig och sova en stund till=P

Höres!



Sassy

RSS 2.0