Söndag!

Idag har vi inte gjort så mycket..mest tagit det lugnt...vi åkte till svärmor en sväng och hämtade vårat nya bord och sen fick vi pizza där*mums*

Ikväll blir det inte så mycket, ska bara vara hemma...ut och gå en sväng med Kotten också.

Nu ska jag kolla upp lite saker innan Kotten ska ut på sin promenad.

Ha de bra!

Sassy

Rolig dag!

Dagen började med att jag vaknade och hade jätteont i ryggen, vilket har suttit i hela dagen.

Sen efter vi ätit frukost och Kotten hade varit ute på sin morgon promenad, åkte vi till Munkedal och hälsade på Jonte. Där åt vi även middag, såg på film och spelade kort. Det var mkt trevligt!!
Vi gick även ut så Kotten fick leka i snön lite.

Ikväll blir det lugnt, ska sitta vid datorn lite innan jag ska sova. Och min älskling sitter just nu och spelar innan han ska sova.

Tror jag ska ställa mig i duschen och även fixa mina ögonbryn lite innan jag börjar kolla runt lite på nätet..eller så gör jag det imorgon...vi får se.

Ha en bra kväll!

Sassy


En mysig dag!

Idag har det varit en väldigt mysig och bra dag måste jag säga!

Kotten har varit snäll då jag varit ute med han, han har slutat att dra så mycket. Det har blivit mer ge och ta då vi är ute och går, är han snäll i kopplet då får han leka mer i snön. <3

Underbara Kotten i berget utanför oss i sitt nya koppel<3

Vi tog oss en skön promanad till svärmor idag och sen kom älsklingen och mötte oss då vi skulle hem=)

I början på veckan köpte jag mig ett par nya stövlar för dom jag hade blev jag så blöt i, hade ingen känsel i tårna efter jag varit ute. Men mina nya stövlar är jättebra och det är en liten klack på dom=)

Mina nya skor (insidan och utsidan)

Vi håller på att försöka sälja bilen för fullt just nu, men det går inte så bra. Men på måndag efter jag har varit och gjort min cellprovtagning och vi gjort resten av våra ärenden som vi behöver bilen till ska vi lämna in den IGEN hos Joelsson så ska han fixa till bil jäveln så det går att köra bra med den. För just nu svarar den inte alltid på gasen...inte bra...
Sen ska vi sälja den och köpa oss en Volvo V40 med turbo<3

Älsklingens axel har blivit lite bättre, men han är sjukskriven nästa vecka också.

För en gångs skull så känns det även bra att få lön och betala räkningarna nästa månad för vi kommer att gå med rätt så mycket plus denna månaden=)

Jag ska också sätta upp lite kort idag!

Min söta sambo var så gullig med mig igår, han åkte iväg en liten stund och kom hem med en liten present till mig. Han hade köpt det nya nr av Allt om bröllop, han är helt underbar!<3
Vi har börjat att prata lite mer om det nu på sista tiden, vilket känns helt underbart=)

Kotten och pappa på julafton<3
Ett mysigt litet familjekort från julafton<3

Nu har jag inget mer att skriva för tillfället!

Ha en bra kväll!

Sassy

<3

Det händer så mycket hela tiden och jag vet inte hur man ska hinna ta in allt på en och samma gång.

Hyresvärden tar verkligen tid på sig att fixa till ett vanligt hål i väggen så vi får bättre luft här hemma, vi har väntat på detta sen mitten/slutet av december.
Som det är nu får jag ta allergi medecin varje kväll innan vi ska gå och lägga oss. Man får bara lust att packa ihop allt och flytta till en annan lägenhet!
Ska ringa dom igen imorgon och fortsätta tjata på dom....

Bilen gick sönder för oss i fredags(igen), så nu får det vara nog med denna bilen....vi ska sälja den och köpa oss en snygg Volvo V40 med turbo, min älsklings drömbil<3

Kotten har blivit riktigt duktig nu på att gå i kopplet sen vi köpte den nya halsbandet till han...nu är vi jättestolta över han.

Idag var jag och gav blod för fösta gången, vilket kändes jättebra=)

Har även funderat en del på arbeten till mig....men vad jag kan skriva om det vet jag inte...för hur man än skriver så låter det bara konstigt....jag vill så klart ha ett arbete men just nu vet jag inte vad jag vill riktigt...jag vet inte vad jag vill syselsätta mig med.

Nu ska jag gå och mysa med min sambo innan vi ska lägga oss!

Ha det bra!

Sassy

Äntligen klar!

Nu är jag äntligen klar med sorteringen av tvätten=) Tog en liten stund, men nu är de klart och jag ska snart gå och lägga mig...känner mig väldigt trött.

Imorgon ska vi till svärmor och då blir det även middag=)

Nu orkar jag inte skriva mer, ska nog sova!

God Natt!

Sassy

8/1-2010

Då var det fredag igen och jag har fått en hel del gjort!
Min söta sambo var hemma från jobbet idag för han mådde så dåligt imorse...så han var så söt och hjälpte mig här hemma fastän han mådde dåligt.

Då vi har diskat, han dammsög och just nu håller jag på att tvätta. Vi ska åka och storhandla senare, och då blir det en massa mat och även lite till Kotten=)

Jag har även ringt till kliniken i Mölndal och dom skulle skicka hem några papper till mig som jag ska fylla i och sen skicka tillbaka, så hamnar jag på deras väntelista. Ska bli skönt att få gå till botten med min värk!

Nu ska jag kolla runt lite och ner till tvätten igen!

Ha det bra!

Sassy 

En mysig dag<3

Idag har vi bara varit tillsammans och sett på film och njutit av varandra<3

Älsklingen är ute med Kotten just nu men så fort han kommer in ska vi fortsätta att se på film=)

Har inte så mycket att skriva idag....

Ha en bra kväll!

Sassy

En riktig torka....

Nu är det 6 dagar sen jag sist skrev något i bloggen, har haft en liten torka känner jag...
Det har varit så mycket annat som måste gå före bloggen, men under denna tiden har jag fått möjlighet att fundera lite över mitt liv och vad jag vill göra med det.

Jag är otroligt lycklig med min sambo och våran hund<3 dom är allt för mig!

Nu är det ett nytt år och det innebär nya möjligheter, detta kommer att bli ett bra år för oss, det känner jag på mig=)

Man hör mycket överallt att nu är det dags att banta/träna inför sommaren osv...visst det skulle kännas jätteskoj att få "drömkroppen" men för att kunna få den borde man inte vara nöjd med sin kropp som den är just nu..??...för annars kan det bli mycketsvårare att nå sitt mål....

Jag tror jag ska ha en sån där "Ta hand om mig själv" dag snart, det var länge sen jag hade en sån dag.

Det finns så mycket jag vill göra..men jag vet inte riktigt vart jag ska börja...

På torsdag ska jag eventuellt lämna blod och även ringa till en klinik i mölndal för att få en tid dit och testa mig om jag har reumatism, så vi får veta lite mer om varför det kan göra så ont i min kropp lite för ofta ibland.

Igår fick jag en symaskin av min svärmor så nu kan jag sy kläder och laga saker......hoppas bara att jag kommer ihåg hur man gjorde, sist jag var nära en symaskin var i åk.9....ett tag sen sist!

Nu ska jag kolla lite på nätet och sen vet jag inte vad jag ska göra....

Ha en bra dag!



Sassy

RSS 2.0