19/7-2009

Idag är det söndag och jag har namnsdag(det är Sarah).

Vi har städat lite på vinden idag och även i lägenheten, just nu sitter min underbara man och spelar ett tv-spel han fått av mig och jag hjälper han=P haha

Vi ska snart gå ner på stan för vi ska på bio och se på Ice Age 3=)

Ha de bra!

Sassy

En regnig lördag!

Idag har vi bara tagit det lugnt eftersom det blev rätt sent igår.
Kotten kom hem idag efter sin övernattning hos farmor. Idag har det varit en perfekt dag att bara mysa framför tv med en bra film och lite godis=)

Det var ett tag sen jag skrev något här, men det är av den enkla anledningen att jag har haft så mkt annat att göra så jag har inte hunnit med att skriva något.

Men jag ska försöka ändra på detta, för nu händer det lite saker i mitt och min älsklings liv=)

Imorgon ska vi börja städa och göra iordning här hemma nu när vi har fått hem alla saker från Dingle, sen blir det säkert någon film och sen lite tv-spel för min sötnos<3

Igår var vi på inflyttningsfest hos Thomas(Oscars bästa kompis), kändes lite konstigt att vara på fest i min gamla lägenhet haha,men det var skit skoj=) Jag fick lite nya bekanta vilket aldrig är fel.

Just nu har vi bilen på lagning men vi får tillbaka den nästa vecka(Vi längtar), då ska vi åka till min kära svärmor i Munkedal och hjälpa henne rensa upp på hennes vind nu då hon ska flytta in till Uddevalla=)

Vad finns det mer att berätta om.....hhhmmm....Nu har min underbara Oscar semester och då ska vi hitta på en del skoj, vi har pratat på att åka till Nordens Ark, Havets Hus och Natur historiska museet. Det ska bli jätteskoj och sen om det är fint väder ska vi åka så Kotten får bada.

Nu ska jag kolla vidare på nätet, men jag uppdaterar snart igen!

Ha det bra!

Sassy

RSS 2.0